Emmona, nervis i dubtes!

http://www.emmona.cat/

Hauré entrenat suficient? M’aguantarà aquella petita molèstia muscular que vaig arrossegant des de fa no sé quant temps? Cal què faci un entranement matxaca de >60 km, 5 km des+ aquests últims dies? Canvio de sabates traileres, que aquelles que em van com un guant ja comencen a transparentar la sola? Aguantarà el meu turmell de vidre o directament em petarà? Plourà? Hi haura neu per dalt l’olla i d’altres cims? Fang? Què em poso a la motxilla: gels, pastilles de glucosa, amb cafeïna, sense…? Com dormiré la nit prèvia?

Teniu dubtes igual que jo?

Mireu i escolteu amb atenció aquest vídeo que explica l’essència del nou projecte del Kilian Jornet.  No trobareu cap resposta tècnica, però el que és segur, us motivareu per treure el màxim de vosaltres mateixos, i ser feliços.

http://www.summitsofmylife.com/

Ànims, companys, que l’Emmona ja la tenim aquí a tocar!!

Gràcies Kilian, per obrir el camí!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: