La Ribalera: una cursa de muntanya a Tírvia

L’Agupació Excusionista Catalunya, per a celebrar el seu centenari,  ha organitzat una cursa de muntanya a Tírvia el diumenge 17 de juny. La Ribalera en la seva primera edició té 39 km  i 2.800 m de desnivell+

La població de Tírvia està situada al Pallars Sobirà, a 990 m d’alçada. Com el seu propi nom indica, del llatí tirvia, obre el camí a tres vies: la Vall de Cardós, la Vall Ferrera i la Coma de Burg. El municipi consta de poc més de 100 habitants, un col·legi, un forn, un poliesportiu, un hostal, piscines i una casa rural. I ara té també la seva cursa de muntanya. Tírvia és encara una població lliure de massificacions turístiques. Això és encara un privilegi, tant per als veïns com per als visitants.

Corredors d’espais oberts i de desnivells trencames, animeu-vos a participar!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: