EMMONA 2012

L’any passat va ser la Trailwalker d’Intermon-Oxfam, amb transfons solidari. 100 km de caminar, equip de 4+2, en 36 hores. Aquest any serà, l’emmona, Els dies 16 i 17 de juny de 2012 es celebrarà la tercera edició de l’Ultra Trail de l’Emmona, que serà el primer Campionat de Catalunya FEEC-Lafuma de Curses d’Ultraresistència. És una prova dura i exigent, només apte pels més ben preparats. En aquesta edició l’Alta Muntanya Ripollesa serà la gran protagonista ja que gran part de la prova estarà per sobre dels 2000 metres. L’Emmona del 2012 passarà pels cims més emblemàtics del Pirineu Oriental, el Taga (2040m), Bastiments (2882m), Pic del Freser (2835m), Pic de l’Infern (2860m) i el cim més alt, el Puigmal (2914m). Amb uns 8.300 metres de desnivell positiu. Ep, i pels ultratrailers, ser finisher a l’emmona val 4 punts per l’UTMB!


Ultra Trail de l’Emmona 2011 from EduardMiguel on Vimeo.

Jo ja estic inscrit. Qui s’apunta al repte??
http://www.emmona.cat/

I qui vulgui veure al meu equip, Els Ràpids, en acció l’any passat a la Trailwalker de IO…

.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: