Trastorns alimentaris: un repte per a tothom

 
Taller de detecció i prevenció dels trastorns de conducta alimentaria desde la família. 9 de febrer del 2012. Escola Gravi. Barcelona.
Justificació: en més del 60% dels casos de trastorns de conducta alimentària, són les famílies les que ho detecten i demanen assessorament. La família és fonamental com a agent de prevenció i de detecció precoç en aquest tipus de malalties, al facilitar el diagnòstic professional precoç i el inici d’un tractament especialitzat.
 
Objectiu: sensibilitzar, detectar i prevenir trastorns de conducta alimentaria (TCA), com l’anorèxia i la bulímia.Públic: pares i mares amb nens i nenes en edat escolar (en educació primària, secundària i batxillerat). Xerrada oberta també a famílies amb nens no alumnes de l’Escola Gravi.

Data i hora: dijous, 9 de febrer, a les 19:30 h      
Lloc: Escola Gravi, Edifici d’Educació Primària. Avda. de Vallcarca, 258. 08023 Barcelona. Com arribar?
Si voleu més informació,visiteu el web Gravi o contacteu amb l’AMPA Gravi: ampa@gravi.com

______________________________________________________________

 

Què pot portar a la meva filla o fill a patir un trastorn de comportament alimentari, com l’anorèxia o la bulímia nerviosa? Com podem fer front a aquestes malalties i prevenir-les desde la família?

La sessió de formació per a les famílies està centrada en la promoció d’hàbits i estils de vida saludables. La xerrada ofereix, a més, eines perquè mares i pares puguin afrontar i prevenir un trastorn del comportament alimentari tant en infants com en adolescents.La xerrada serà oferta per Sara Bujalance de la Fundació Imatge i Autoestima, (IMA), psicòloga especialista en TCA. Aquesta entitat va néixer l’any 2007, i té com a principal objectiu impulsar projectes per a millorar els estils i qualitat de vida dels joves, famílies i grups d’altrisc, i així prevenir l’aparició i incidència dels trastorns de comportament alimentari.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: