TransMontsec

8 de desembre del 2011. La Gran Pitufada: 60 km caminant, d’una tirada. Travessant el Montsec d’Ares i el de Rúbies, de ponent a llevant. Sortint a les 7:00 h del matí, a trenc d’alba, fins a les 20:30 h, ja fosca nit. però amb una lluna plena potent i preciosa. Amb poc més d’un a hora per fer «descansos». Unes 12 hores de marxa efectiva. Des del pàrquing del congost de Montrebei, passant per Corçà, Ager, l’Ametlla del Montsec, Terradets, el poble abandonat de Peralba, Sta. Maria de Meià, fins a Vilanova de Meià. Des de la Noguera Ribagorzana a més enllà de la Noguera Pallaresa. La propera vegada, quan estigui la passarel·la feta per creuar el congost de Montrebei, farem la TransMontsec Integral, des del poble d’Estall o Motfalcó, a Aragó, fins a Vilanova. Caldrà afegir uns 20 km més.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: